Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΟΔΕ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στη σύνοδο των Προέδρων ΝΟΔΕ, που συγκάλεσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημ. Τσάμης και οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης Τάσος Εμμανουηλίδης, Θόδωρος Μητράκας, Μίλτος Τασούλης και Κυριάκος Λαζός.
Στη σύσκεψη ο Πρόεδρος του κόμματος ανέλυσε διεξοδικά την κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα με την ψήφιση του Δεύτερου Μνημονίου αλλά και τα όσα προηγήθηκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και οδήγησαν στις διαγραφές βουλευτών.
Παρουσίασε επίσης τις προτεραιότητες ενόψει της προεκλογικής περιόδου, στην οποία έχουμε ήδη εισέλθει. Προδιαγράφοντας τους στόχους ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε ότι οι πάντες θα πρέπει να λειτουργήσουν με αποκλειστικό στόχο την αυτοδυναμία στις εκλογές
Στη διάρκεια της σύσκεψης, που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες, έγινε εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, υποβλήθηκαν προτάσεις για καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του κομματικού μηχανισμού και δρομολογήθηκαν διαδικασίες, όπως οι ξεχωριστές συσκέψεις με τον Πρόεδρο των Προέδρων των ΝΟΔΕ ανά Περιφέρεια και οι περιοδείες του σε περιοχές της Ελλάδας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματεάς του Κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γραμματεάς Οργανωτικού Κώστας Ζωντανός και ο Γενικός Διευθυντής Θανάσης Σκορδάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου