Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Απόλυτα πετυχημένη η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Σερρών για αγροτικά θέματα



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε,  στις Σέρρες, η εκδήλωση για αγροτικά θέματα στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια τηςΝέας Δημοκρατίας . Η εκδήλωση – ενημέρωσημε θέμα «40 χρόνια Νέα Δημοκρατία, 40 χρόνια προσφοράς στον αγροτικό κόσμο», έγινε  Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Philippos Xenia στις Σέρρες.
Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχανη ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Σερρών της Νέας Δημοκρατίας και ο Θεματικός Τομέας Αγροτικού.  
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ομιλίες από τους εξής:
Δημήτρης Μελάς, Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ)με θέμα : «Νέα ΚΑΠ 2015-2020»
Δημήτρης Ιατρίδης ,Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών ΥΠΑΑΤ νε θέμα « Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2015-2020».
Αντώνιος Παναγώπουλος, Εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα «Νέα φορολογική μεταρρύθμιση για τους αγρότες».
Χρήστος Γιαννακάκης , Πρόεδρος Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Ν. Ημαθίας, με θέμα: « Οργανώσεις παραγωγών».
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου τις εισηγήσεις των ομιλητών παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι ,κυρίως αγρότες ενώ τον συντονισμό είχαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών , Θόδωρος Καμπούρης και ο υπεύθυνος του αγροτικού τομέα της ΝΟΔΕ Σερρών , Γιώργος Καραποτλής.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ,Μενέλαος Βλάχβεης και Φωτεινή Αραμπατζή, οι δήμαρχοιΑμφίπολης ,Κώστας Μελίτος και Εμμανουήλ Παππά ,Δημήτρης Νότας , οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Αθανάσιος Μασλαρινός ,Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Αθανάσιος Μπασδάνης ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕ, Σπύρος Μάμαλης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ, Χρήστος Μέγκλας, μέλη δ.σ. αγροτικών συλλόγων και πολλοί αγρότες.

Βασίλης Μετόκης
πηγή: e-simerini 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου