Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟΔΕ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

Τις κατευθυντήριες γραμμές της νέας προεκλογικής εκστρατείας και τις στοχευμένες δράσεις που απαιτούνται καθόρισαν οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ όλων των νομών της Βόρειας Ελλάδας, που συνεδρίασαν το απόγευμα στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχαρίστησε τους Προέδρους και τη Γραμματεία Οργανωτικού για τη συμμετοχή τους στη σύνοδο, μία εργάσιμη μέρα και ώρα, κάτι που αποδεικνύει την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα των στελεχών της ΝΔ, όπως είπε.
«Βρισκόμαστε εδώ όχι μόνο για τη ΝΔ ή την κεντροδεξιά παράταξη. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη για την Ελλάδα, που απειλείται σήμερα από την ανευθυνότητα και τα εύκολα οράματα. Είμαι βέβαιος πως εάν κάνουμε το καθήκον μας θα κερδίσουμε και θα απομακρύνουμε τις απειλές που πλανώνται πάνω από την Πατρίδα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όπως τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, ο αγώνα θα δοθεί από όλους, χωρίς αποκλεισμούς και περιοριστικές λογικές. «Παραμερίζουμε τις δικαιολογημένες πικρίες ή διαφωνίες μας και αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις», υπογράμμισε.
Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος αναφέρθηκε στα κενά και τις παραλείψεις του προηγούμενου προεκλογικού αγώνα και περιέγραψε τους στόχους και τους πυλώνες του επερχόμενου, κάνοντας λόγο για ευέλικτες εκλογικές επιτροπές, σε επίπεδο καλλικρατικού δήμου, για στοχευμένες ενέργειες σε τμήματα του πληθυσμού στα οποία εντοπίστηκε αδυναμία του κόμματος.
«Η τοποθέτηση του Παν. Ψωμιάδη δημιουργεί νέα δυναμική για όλους μας. Θα προχωρήσουμε με νέα ορμή. Η Βόρεια Ελλάδα για μία ακόμη φορά θα δώσει τη νίκη στη ΝΔ», σημείωσε από την πλευρά του ο αν. Γραμματεάς Οργανωτικού Νίκος Φώτος.
Στη Σύνοδο έγινε διεξοδική συζήτηση για την προεκλογική εκστρατεία και υποβλήθηκαν προτάσεις για το περιεχόμενο της νέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου