Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ν.Μηταράκης: Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

Δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρώην υπουργός ,βουλευτής Χίου και Αναπληρωτής  Τομεάρχης Εργασίας –Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης, χαρακτηρίζοντάς την ως τη «χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».  Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Σερρών της Ν.Δ. επέρριψε ευθύνες στους κυβερνητικούς χειρισμούς σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης, κατηγορώντας ευθέως τον Πρωθυπουργό ότι καλλιεργεί ψεύδη και επιβάλλει φόρους χωρίς αντίκρισμα, κάνοντας λόγο  για : την πλήρη κατάρρευση των οικονομικών μεγεθών,την απαξίωση μεγάλου μέρους των μεταρρυθμίσεων που είχαν δρομολογηθεί και την εκμηδένιση των θυσιών των Ελλήνων πολιτών που είχαν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς.
 «Οικονομικά, πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές της αγοράς, και της ελεύθερης οικονομίας. Πρέπει να αφήσουμε την ιδιωτική οικονομία να αναπνεύσει. Να δώσουμε χώρο για δημιουργία, να αφήσουμε ελεύθερους τους νέους να φτιάξουν το μέλλον τους» υποστήριξε,μεταξύ άλλων, ο κ. Μηταράκης προτάσσοντας το σχέδιο διεξόδου από την κρίση που προβάλει η Ν.Δ. θεωρώντας επιβεβλημένη («για το καλό της χώρας» όπως είπε χαρακτηριστικά) την προσφυγή στις κάλπες.
πηγή:  http://www.ert.gr/n-mitarakis-echoume-ti-chiroteri-kyvernisi-tis-metapolitefsis/

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας Νομού Σερρών, σας προσκαλούν στην πολιτική ομιλία του Νότη Μηταράκη, Πρώην Υπουργού, Βουλευτή Χίου και Αν. Τομεάρχη Εργασίας- Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με θέμα «Οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και οι προοπτικές για την Ελλάδα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Philippos Xenia, Αγίας Σοφίας 1, Σέρρες.





Ο Πρόεδρος
της ΝΟ.Δ.Ε. Σερρών

Θεόδωρος Καμπούρης