Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ



Στις Σέρρες θα βρίσκονται την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, η ευρωβουλευτής κ. Μαρία Σπυράκη, ο βουλευτής Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς , για σειρά επισκέψεων σε εταιρείες και ιδρύματα του Νομού μας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

9:00
4 ΕΠΟΧΕΣ – Παραγωγή Κηπευτικών Γεωθερμίας
9:45
ΣΕΡΓΑΛ – Γαλακτοβιομηχανία
10:30
ΝΕΚΤΑΡ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ – Αναψυκτικά
11:00
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
11:45
ΤΕΦΑΑ
12:15
ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
13:00
ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ – Παραγωγή Βιοντίζελ
14:00
ΝΟΔΕ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Ο Πρόεδρος
της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών

Θεόδωρος Καμπούρης

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ KATA ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Όπως είναι γνωστό η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών έφερε εν μία νυκτί τους λαθρομετανάστες στα Σέρρρας ,για καθαρά δικούς της λόγους και προς τέρψιν των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ..
Μπορεί βέβαια μετά το σκάνδαλο της σίτισης (που πήρε πανελλαδικές διαστάσεις )το θέμα να είχε περιέλθει σε μία ύφεση αλλά η έλευση νέων λαθρομεταναστών από τα Γιαννιτσά εξόργισε και πάλι τους πάντες στα Σέρρας.
 Καταπέλτης ήταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών κ. Θόδωρος Καμπούρης με τις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ για το θέμα των νέων αλλά και των παλιών ""λαθρομεταναστών "" των Σερρών .
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ αφού χαρακτήρισε επικίνδυνη την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο για οικονομικούς ,αλλά κυρίως για Εθνικούς λόγους, κάλεσε την Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Μαρία Κόλλια, την Βουλέυτρια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αφροδίτη Σταμπουλή και την Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν στα παρακάτω καυτά ερωτήματα:

-Πόσους ακόμη λαθρομετανάστες έχουν συμφωνήσει να  φέρουν στα Σέρρας??

-Πως ορίσθηκε ,με πόσα χρήματα αμείβεται η συντονίστρια των λαθρομεταναστών κ. Τάπα, από ποιο φορέα πληρώνεται και με ποια διαδικασία??

-Ποιοι εργάζονται στο κέντρο λαθρομεταναστών πως προσλήφθηκαν , με πόσα χρήματα αμοίβονται, από ποιο φορέα πληρώνονται και με ποια διαδικασία??

- Υπάρχει Σερραϊκή ΜΚΟ η οποία εμπλέκεται με τους Λαθρομετανάστες???

Αποκάλυψε επίσης ότι η ροή των λαθρομεταναστών στα Σέρρας θα είναι διαρκής με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ,λέγοντας χαρακτηριστικά....
 ""λαθρομετανάστες θα έρχονται κάθε μέρα στα Σέρρας""..
και κατέληξε λέγοντας ότι"" μετά από 131 χρόνια οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξανάφεραν τους μουσουλμάνους στην Μακεδονία""!!!
Μέχρι στιγμής οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν απαντήσει στα καυτά ερωτήματα του  Πρόεδρου της ΝΟΔΕ Σερρών  ...Ελπίζουμε ότι θα έχουν την ευθιξία να απαντήσουν και να ενημερώσουν τον Σερραϊκό Λαό για τα πεπραγμένα τους...
 πηγή:http://dovites.blogspot.gr/2016/09/kata.html

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Για ποιον φορέα εργάζεται η κ Τάπα;- Τοποθέτηση προέδρου ΝΟΔΕ

Με αφορμή την νέα αιφνιδιαστική  μεταφορά προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας του ΚΕΓΕ στις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ Καμπούρης σε δηλώσεις του στο ΔΙΚΤΥΟ έβαλε μια σειρά ερωτημάτων για τον τρόπο που λειτουργεί μέχρι σήμερα το κέντρο φιλοξενίας .Ο κ Καμπούρης κάλεσε την υπεύθυνη του κέντρου να ξεκαθαρίσει ποιος φορέας την έχει τοποθετήσει στην θέση αυτή αν εργάζεται για το υπουργείο ή για κάποια Μ.Κ.Ο .Ζήτησε επιτέλους να ενημερωθούν οι Σερραίοι αν στον χώρο δραστηριοποιείται Σερραική Μ.Κ.Ο , πόσοι και ποιοι εργάζονται , ποιες εταιρίες δραστηριοποιούνται στον χώρο .

Αναδημοσιευση απο:http://serresbomb.blogspot.gr 

Τα 25 ψέματα Τσίπρα