Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ: Ξεκινούν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου

Να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό αποφάσισαν μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται άμεσα να συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα, με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το ταχύτερο δυνατόν, ενώ αναμένεται να τηρηθεί το καταστατικό που προβλέπει εκλογή προέδρου απο τη βάση.
Σε λίγη ώρα αναμένεται ακόμα να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του κόμματος να είναι θέμα ωρών.
Προβληματισμός άλλωστε επικρατούσε από χθες στη Συγγρού, κυρίως σε ό,τι αφορά το εύρος της διαφοράς μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στις εκλογές, με κορυφαία παντως στελέχη του κόμματος μα εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, επιδιώκοντας να απομονώσουν τις αιχμές που άφησαν οι Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης για την προεκλογική τακτική του προέδρου του κόμματος.
Στελέχη του κόμματος υποστηρίζουν ότι τα αίτια της νέας ήττας πρέπει να αναζητηθούν στο παρελθόν, καθώς όταν ο κ. Μεϊμαράκης ανέλαβε την ηγεσία η ΝΔ υπολειπόταν του ΣΥΡΙΖΑ άνω των δέκα μονάδων.
Οι υποστηρικτές του νυν προέδρου δηλώνουν μάλιστα ότι «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατάφερε να πετύχει τη μεγαλύτερη συσπείρωση που είχε ποτέ η παράταξη».
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα ο Μ. Βορίδης
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάκης Βορίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «θα το δούμε στην πορεία αυτό, δεν είναι κάτι που μπορώ να πω τώρα».
«Πολύ σωστά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανοίγει αυτή τη διαδικασία» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα θέμα που βρισκόταν σε εκρεμμότητα μετά την παραίτηση Σαμαρά. Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος, απάντησε: «Θα το δούμε στην πορεία, δεν είναι κάτι που έχω να πω τώρα».
Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Βορίδης είπε ότι «είναι ένα από τα λαμπρά στελέχη της ΝΔ, έχει παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, έδωσε ένα σπουδαίο αγώνα στις εκλογές και έχει να προσφέρει» προσθέτοντας ότι «αν θα είναι υποψήφιος ή όχι είναι δικό του θέμα».
Κακλαμάνης: Ο Μεϊμαράκης νομιμοποιείται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ
«Η ΝΔ θα πρέπει να απευθυνθεί από τη δημοκρατική δεξιά έως τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας και ο νέος αρχηγός θα πρέπει να μπορεί να συνδέσει αυτό το εύρος» είπε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.
Όπως είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης –εάν το επιθυμεί- νομιμοποιείται απολύτως να είναι υποψήφιος για τη διεκδικήσει της αρχηγίας.
Ταυτόχρονα υπεραμύνθηκε του γεγονότος ότι ο κ. Μεϊμαράκης κατά την προσωρινή θητεία του στην ηγεσία της ΝΔ «πήρε άριστα στη δημοκρατική λειτουργία του κόμματος».
Τέλος σημείωσε πως η διαμάχη Καραμανλικών-Μητσοτακικών έχει ξεπεραστεί στη ΝΔ.
Πηγή:imerisia.gr
Αναδημοσιευμένο απο:www.antinews.gr 

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ντιμπέιτ: Κέρδισε στα σημεία ο Μεϊμαράκης

Δυόμισι ώρες κράτησε το κρίσιμο ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο στούντιο της ΕΡΤ.
Η μάχη των προέδρων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είχε πολλές στιγμές έντασης, σφοδρές αλληλοκατηγορίες αλλά και χαμόγελα, με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να επιδιώκουν να πείσουν κατά μείζονα λόγο τους αναποφάσιστους, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Εμφανώς πιο προετοιμασμένοι, σε μια διαδικασία πολύ πιο ενδιαφέρουσα από πλευράς διαδικασίας, με απ' ευθείας αντιπαραθέσεις μεταξύ τους, οι κ.κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Ο καθένας στόχευσε στο κοινό του και προσπάθησε να αποφύγει το μεγάλο λάθος ενώ υπήρξαν και στιγμές που «κυνήγησαν» τις εντυπώσεις με ατάκες.
Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να περάσει την εικόνα της «ήρεμης δύναμης» ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν πολύ πιο επιθετικός, κερδίζοντας στα σημεία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:  iefimerida.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Στις Σέρρες την Δευτέρα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Την Π.Ε Σερρών θα επισκεφθεί την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο των Σερρών

Στις 12:00 το μεσημέρι επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σερρών κκ Θεολόγο

Στις 12:45 επίσκεψη στη Βιομηχανία Νέκταρ

Ενώ στις 13:15 θα αναχωρήσει για την Πρώτη Σερρών
Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τους Σερραίους Αγρότες στο Ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA και στις 17:45 στον ίδιο χώρα παρουσία του κυρίου Στυλιανίδη θα συνεδριάδη η Νομαρχιακή του κόμματος.

Αμέσως μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης των Σερρών και στις 19:30 θα ακολουθήσει ομιλία.
Πηγή: epiloges.tv
Αναδημοσιευση: serraikanea

Ο πρόεδρος της ΝΔ στiς Σέρρες



Το Δεκάλεπτο τηλεοπτικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας




Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 18:00, ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών. Η υποδοχή θα γίνει στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο άγαλμα του ιδρυτή της παράταξής μας, του αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.





Ο Πρόεδρος

Θεόδωρος Καμπούρης  


Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηφοδέλτιο της ΝΔ Στις Σέρρες

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΤΣΙΑΠΑΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ( ΕΒΕΛΙΝΑ)
ΒΑΔΙΚΟΛΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΑΛΑΠΟΤΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ