Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πρόγραμμα επίσκεψης Βασίλη Κικίλια στις Σέρρες



Τετάρτη        01.07.2015

09.30              Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών


10.00              Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών


10.30              Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Σερρών


11.00              Επίσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Σερρών


11.30              Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερρών


12.00              Επίσκεψη στη Μητρόπολη Σερρών


18.30              Συνέντευξη Τύπου, Φίλιππος Ξενία


19:30              Εκδήλωση ΝΟΔΕ Σερρών, Φίλιππος Ξενία


22.00              Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ



Η ΝΟ.Δ.Ε  Σερρών διοργανώνει συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:30 στο Ξενοδοχείο PHLIPPOS XENIA. Ομιλητής της εκδήλωσης ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών και πρώην Υπουργός Δημοσίας τάξης  και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλειος Κικίλιας.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ



Ο Πρόεδρος
Της ΝΟΔΕ Σερρών

Θεόδωρος Καμπούρης




Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Προσωπική επιστολή στον «πλανημένο Νεοδημοκράτη»

Όπως όλοι θυμόμαστε, στις τελευταίες εκλογές πάνω από 11% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας έφυγαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Βάλτε κι αυτούς που έφυγαν προς άλλες κατευθύνσεις, γι’ αυτό ήρθε και η ήττα.
Υπολογίζοντας και το… όλον ΠΑΣΟΚ που πήγε μονοκούκι στην Κουμουνδούρου, καταλαβαίνουμε γιατί το 4% έγινε 36% μέσα σε δύο χρόνια και γιατί ο Αλεξάκης από πρόεδρος του 15μελούς έγινε Αλέξης και πρωθυπουργός που ορίζει την τύχη της πατρίδας μας.
Όμως, το πρόβλημα δεν είναι τι έκαναν οι περιφερόμενοι Πασόκοι ψηφοφόροι που θέλησαν να διασωθούν μπροστά στον πολιτικό κατακλυσμό που βρήκε το κόμμα τους. Το βασικό πρόβλημα είναι τι έκαναν και τι κάνουν οι δεξιοί ψηφοφόροι, αυτοί που χρόνια στήριζαν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, μια κοινωνία πιο δίκαιη, που θα στηρίζεται στον ιδιωτικό τομέα και την ιδιωτική πρωτοβουλία, που δεν θα βάζει πάνω απ’ όλα την ιερή αγελάδα του δημοσίου. Που θα δίνει κίνητρα για επενδύσεις, για νέες θέσεις εργασίας και το κυριότερο: Που δεν θα δειλιάζει στις δύσκολες στιγμές για τη χώρα αλλά θα λειτουργεί πατριωτικά, δηλαδή για το συμφέρον της Ελλάδας και μόνο.
Η ΝΔ δεν το κατάφερε καλά. Έκανε λάθη και την περίοδο 2004-2009 αλλά και τα προηγούμενα 2,5 χρόνια. Ειδικά στην περίοδο του Μνημονίου, όμως, είχε γίνει αυτοσκοπός η σωτηρία της χώρας. Να μην καταρρεύσει η οικονομία, να μη ζήσουν οι πολίτες τριτοκοσμικές καταστάσεις, να μην χαθούν κατακτήσεις δεκαετιών.
Αυτό λοιπόν το κατάφερε ο Σαμαράς και μια χούφτα ανθρώπων που δεν δίστασαν να βάλουν το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το προσωπικό τους, που πλήρωσαν το πολιτικό κόστος με τρόπο που δεν τους άξιζε.
Αυτά είναι ιστορία και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα τα γράψουν, όταν δεν υπάρχουν οι άκρατοι λαϊκισμοί και η παντοκρατορία της αριστερής «διανόησης», η πολιτικο-δημοσιογραφική και καλλιτεχνική νομενκλατούρα που γράφει χρόνια τώρα την ιστορία κατά πώς τη βολεύει.
Πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κριθεί. Έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες και ο καθένας μπορεί να δει τι έχει γίνει μέχρι τώρα και τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής. Μπορεί να διακρίνει τα ψέματα που έχουν ειπωθεί, μπορεί να διαπιστώσει ξεκάθαρα την πολιτική απάτη που έχει στηθεί σε βάρος του ελληνικού λαού, μπορεί να βρει ποιοι τον κορόιδεψαν, του υφάρπαξαν την ψήφο του και μ’ αυτήν οδηγούν τη χώρα σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.
Κι αν για τους τελειωμένους Πασόκους ή διάφορους ψεκασμένους τύπους των τηλεπαράθυρων και της βρόμικης λαϊκίστικης νοοτροπίας που υπηρετεί την πολιτική στα… τέσσερα (κυριολεκτικά), μας είναι αδιάφορο τι θα κάνουν, έχει άλλη αξία η ψήφος των κεντροδεξιών. Των Νεοδημοκρατών που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ γιατί τον πίστεψαν και καλά έκαναν. Άλλωστε όταν ο άλλος σου πουλάει καθρεφτάκια και ψεύτικα κοσμήματα κι εσύ δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, ε τότε έχεις δικαίωμα να κάνεις κανένα λάθος. Αλλά δεν έχεις δικαίωμα να διαιωνίσεις την γκάφα σου. Εσύ ο πατριώτης που αγαπάς πράγματι την πατρίδα σου και θέλεις να πάει μπροστά και να γίνει μια «κανονική χώρα» δεν έχεις το δικαίωμα να δίνεις δύναμη σε όσους ασελγούν πάνω της.
Το λέμε αυτό γιατί πολλοί είναι οι νεοδημοκράτες που κατά έναν περίεργο τρόπο συνεχίζουν να στηρίζουν τον Τσίπρα. Κάποιοι τον αποθεώνουν γιατί λέει… διαπραγματεύεται. Άλλοι γιατί «κατάργησε» την τρόικα και την έκανε «θεσμοί». Κι άλλοι γιατί πέντε μήνες τώρα δεν έχουν πληρώσει ούτε φράγκο.
Με γεια τους με χαρά τους, αλλά και πάλι δεν έχουν δικαίωμα να «ταΐζουν το τέρας», δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να μην βλέπουν τη γίνεται.
Είπαν προδότη τον Σαμαρά γιατί τους έβαλε τον ΕΝΦΙΑ (που είχε νομοθετήσει ο Βενιζέλος). Και ψήφισαν τον Τσίπρα που τον καταργούσε. Τώρα θα τον ξαναπληρώσουν, ίσως και πιο τσιμπημένο.
Είπαν ότι η ΝΔ ξέχασε τους νοικοκυραίους γιατί τους επέβαλε σκληρούς φόρους. Και μόλις άρχισε να τους μειώνει στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ που τώρα τους επαναφέρει και μάλιστα πολύ χειρότερους.
Είπαν ότι βαρέθηκαν την τρόικα και τις διαπραγματεύσεις. Και τις συνεχείς υποχωρήσεις. Και τώρα ο Αλέξης ξημεροβραδιάζεται με την Μέρκελ και τον Ολάντ στο προσκέφαλο.
Είπαν ότι έχασαν την αξιοπρέπειά τους αλλά τώρα η Ελλάδα έχει γίνει παρίας της Ευρώπης, χωρίς συμμάχους, με άδεια ταμεία και παρακαλώντας για λίγα ευρώ. Και ταυτόχρονα κινδυνεύει να φτάσει στο έσχατο σημείο της παρακμής. Η… Ζάμπια είναι παράδεισος μπροστά σ’ αυτό που θα συμβεί αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει.
Τώρα λοιπόν φίλε Νεοδημοκράτη που ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ ή που δεν ψήφισες αλλά συνεχίζεις να τιμωρείς την παράταξή σου και να δίνεις «αβάντα» στον Τσίπρα, μπορείς να ξυπνήσεις από τον βαθύ σου ύπνο.
Το τέλος των ψευδαισθήσεων είναι εδώ αγαπητέ δεξιέ της προκοπής, της ευθύνης, του πατριωτικού καθήκοντος, της προσπάθειας για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Εξαπατήθηκες μια φορά με την «πρώτη φορά αριστερά», μην αφήσεις να ξαναγίνει. Δεν θες να στηρίξεις τη ΝΔ εντάξει. Αλλά μην τολμήσεις, δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα να γίνεσαι συνένοχος στο έγκλημα που διαδραματίζεσαι μπροστά στα μάτια σου.
Κι όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης (αν πρόλαβες να τον διαβάσεις μεταξύ Κέινς και Σουν Τζου) «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!» Και: «Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω».
Εσύ θα φταις αγαπητέ πατριώτη πλανημένε από τις Σειρήνες της Αριστεράς.
 Πηγή: www.antinews.gr/